Нова партия прави бившето острие на “Продължаваме промяната Иван Христанов. Тя

...
Нова партия прави бившето острие на “Продължаваме промяната Иван Христанов. Тя
Коментари Харесай

Обиден? Защо острие на Промяната напусна Кирил и Асен

Нова партия прави бившето острие на “Продължаваме смяната ” Иван Христанов. Тя ще си партнира с “ПП и Демократична България. ”

Политикът счита да записва новата групировка при започване на април - директно след парламентарните избори, като се насочва към локалните през есента.
-->
Бившият заместник-министър на земеделието отхвърли да се кандидатира за идващият парламент. Желанието е персонално негово. Причината, заради която политикът не желае да бъде част от предизборните листи на “Промяната ” е, че не харесва острия звук, по който партиите си приказват. Единственото решение съгласно него е нова партия.

Пред Нова тв той сподели: “Единственият метод да създадем нов звук в политиката е да се сътвори ново политическо тяло ”.

“Няма по какъв начин да променим системата извън. Гражданското общество може да наложи и да изиска този звук, само че в случай че желаеме да създадем трайна смяна, би трябвало да има политически план, който да зададе тона и да каже: “Ето по този начин би трябвало да приказваме ”, сподели той.

  “Не би трябвало да окуряваме и да съдим прекомерно строго “ПП ”, тъй като този звук стана запазена марка - не единствено на тях, само че и на доста други политически играчи преди този момент. Почти всички политически партии влизат в този капан. ”, разяснява още някогашният народен представител.

Според него в политиката би трябвало да се заложи на звук, който да включва освен ядосаните хорa.

Александър Дунчев също се отхвърли да бъде част от листите на “ПП ”, само че Иван Христанов отхвърли, че ще работи с него. Дунчев отхвърли да бъде част от “ПП ” и “ДБ ”.

За името и участващите в партията Христанов не желае да издава повече елементи до изборите за Народно заседание. По този метод той желае да не “обърква гласоподавателите ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР